ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές που γίνονται εντός Ελλάδος και η αξία τους υπερβαίνει τα 40,00€, πραγματοποιούνται χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.

Για τις παραγγελίες που η αξία τους είναι κάτω από 40,00€ υπάρχει χρέωση 4,00€ και επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον καταναλωτή.

Αποστολές στην Κύπρο

Όλες οι αποστολές που γίνονται στην Κύπρο, χρεώνονται με επιπλέον κόστος 14,00€ και το ποσό επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον καταναλωτή. Στις παραγγελίες που προορίζονται για Κύπρο, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή, αλλά με τους δύο άλλους τρόπους.

Αποστολές στο εξωτερικό

Το κόστος αποστολής/επιστροφής αγορών εκτός Ελλάδας, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Κύπρου που αναφέρεται παραπάνω), καθορίζεται ανάλογα τον προορισμό και επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον καταναλωτή.

Το κόστος αποστολής/επιστροφής εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθορίζεται ανάλογα τον προορισμό και επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον καταναλωτή, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης και τους τελωνειακούς δασμούς και τους τοπικούς φόρους σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Στις παραγγελίες εξωτερικού δεν υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής «πληρωμή με αντικαταβολή».

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Βασικός μας στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

O χρόνος παράδοσής μας ξεκινά από τη στιγμή που θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία της αποστολής, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως 17:00, όπου αποστέλλεται η αγορά σας από την αποθήκη μας.

Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 12.30μ.μ αποστέλλονται στην εταιρεία μεταφοράς την ίδια μέρα (εκτός αν πρακύψει κάποιο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα, αναμονή κατάθεσης σε λογαριασμό, έλλειψη σε στοιχεία παραλήπτη κ.τ.λ. ).

 

Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν ως προς την παραλαβή των παραγγελιών σας:

  • σε περίοδο αυξημένης κατανάλωσης
  • σε περίπτωση ανωτέρας βίας (καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ)
  • Σε προϊόντα από τη κατηγορία SPECIAL OFFERS

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους εταίρους αποστολής μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθειά να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας το δυνατόν συντομότερο.