Σχετικά με εμάς

Η ενασχόληση της εταιρείας μας με τον χώρο του υποδήματος ξεκίνησε το 1970, κάνοντας την αρχή της με την κατασκευή υποδημάτων.

Τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο της πώλησης υποδημάτων και δερμάτινων ειδών μας οδήγησαν στη δημιουργία των καταστημάτων Pass anatomic και την φιλοσοφία που ακολουθούμε μέχρι σήμερα : Μοντέρνα και κομψά παπούτσια, συνδυασμένα πάντα με εξειδικευμένες τεχνολογίες για άνεση όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε μέρα.

Με τη φιλοσοφία αυτή το κατάστημα Pass anatomic έκανε την εμφάνισή του το 2010 σαν ένα μικρό μαγαζί στην Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, 11 χρόνια μετά το κατάστημα στην Χαριλάου Τρικούπη μεγάλωσε ενώ έκαναν την εμφάνισή τους και άλλα καταστήματα στο Παγκράτι και στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Τα Pass anatomic πλέον διαθέτουν επώνυμα brands ανατομικών παπουτσιών, ανδρικών και γυναικείων. Τα καταστήματά μας στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτισή σας, ώστε να βρούμε το ιδανικότερο σχέδιο παπουτσιών για εσάς. Με τις καινοτόμες τεχνολογίες των εταιρειών μας θα νοιώσετε άνεση, μαλακά πατήματα και κομψότητα σε κάθε σας εμφάνιση. Για εμάς στόχος είναι η ποιότητα και η άνεση πάντα συνδυασμένα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Κατανοούμε τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την ορθοστασία, το περπάτημα στους δρόμους, στις στάσεις των λεωφορείων, τη δουλειά στο γραφείο, τη βόλτα και τα ψώνια. Όλοι ψάχνουμε κομψά παπούτσια συνδυασμένα με αυτό ακριβώς που το όνομα των καταστημάτων μας υπόσχεται : το πέρασμα στην φιλοσοφία των ανατομικών παπουτσιών!